Wij gebruiken cookies om u de beste werking op onze site te garanderen. Indien u deze blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert. Meer info
nl
fr en nl

SKIGEBIEDEN
La Plagne Soleil - Les Menuires

LVH vacances biedt vakanties aan in La Plagne en Les Menuires La Plagne en Les Menuires

Winter :
Deze familiebestemmingen die internationaal bekend zijn voor hun wintersport, liggen in het hart van de grootste skigebieden in Frankrijk , Paradiski en Les 3 Vallées.Ze bieden verschillende ski activiteiten en en après-ski activiteiten aan voor de hele familie.
 
Zomer :
  Onze resorts in de Alpen bieden u een ideale locatie om te relaxen en te genieten van bergwandelingen.
Ontdek de prachtige landschappen, bergflora en-fauna.
Er worden ook nog veel andere activiteiten aangeboden in de resorts.  
 

La Plagne Soleil

Op een plateau op 2050m hoogte met zicht op de Mont Blanc, Plagne Soleil biedt oneindige panoramische zichten met een gevoel van vrijheid. Het resort bestaat uit verschillende chalets, hotels en appartementen in traditioneel Alpen hout en locale steen. .
 
Het resort ontdekken

Les Menuires

Les Menuires biedt adembenemende bergzichten die uitnodigen tot avontuur en vrijheid. Op 1850m boven de zeespiegel in het hartje van de 3 Valleien, « Les Balcons des Bruyères » in Les Menuires biedt rust, ontspanning en directe toegang tot vele activiteiten om te genieten van een verblijf met familie of vrienden.
Het resort ontdekken

Saint-Véran

Au coeur du Parc Naturel Régional du Queyras, à 2040m d'altitude, la station-village de Saint-Véran est classée parmi les plus beaux villages de France. Cette commune ( la plus haute de France) se distingue par son architecture traditionnelle d'exception et par la clarté de son ciel.
Het resort ontdekken