Wij gebruiken cookies om u de beste werking op onze site te garanderen. Indien u deze blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert. Meer info
nl
fr en nl
Ski in een natuurlijke omgeving met LVH!
Ontdek ons nieuwe 4 * hotel & Spa in het hart van Queyras, op 2040m hoogte!
Meer info
Boek nu online !
Meer info
Boek jullie wintervakantie met LVH
Ontdek de + punten die het verschil maken
Meer info
Volwassenen
Kinderen

REsidenTIes EN hOtel
IN la plagne EN les menuires 

LVH vacances helpt uw skivakantie naar la Plagne of Les Menuires te plannen

LVH Vacances helpt u om volledig te genieten van uw skivakantie in het hart van de grootste skigebieden, met een aanbod van skivakanties in La Plagne (Paradiski) en Les Menuires (3 vallées). Met de keuze om in één van onze luxe 4* appartementen te verblijven of 3* hotel en profiteer van aanzienlijke kortingen op skipassen en skihuur voor all-inclusive verblijven. Profiteer ook van onze promoties voor uw skivakantie met familie en vrienden of een ontspannen weekendje weg op de piste.

LVH vacances staat ter uw beschikking om uw verblijf te organiseren

Ons reserveringsteam staat ter uw beschikking om u te helpen bij het boeken van uw perfecte skivakantie in La Plagne of Les Menuires. Ons lokale, deskundige en professionele team zijn zeer vertrouwd met de resorts en hun faciliteiten. Wij geven u de beste informatie en advies, zodat u de perfecte keuzes kunt maken betreft de locatie, de accommodatie, de skihuur en de skipassen , zodat uw vakantie voldoet aan uw hoogste verwachtingen en behoeften. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie. Heeft u uw keuze reeds gemaakt ? Met de online boekingsservice kunt u uw verblijf bevestigen.

fotolia_68128887_m_2.jpg
REsidenties en hOtel in la plagne en LES Menuires
IN het hartje van de bergen

LVH Vacances : Kwaliteitsservice, ruime en huiselijke appartementen en kamers

Ons 3* hotel en 4* residentie biedt u comfortable, goed gepositioneerde en uitgeruste accommodaties om u de perfecte vakantie te bieden, met alle voordelen en diensten inbegrepen bij aankomst.Nood aan ontspanning ? Geniet van onze wellnessruimte met verwarmd binnenzwembad, sauna, hammam en jacuzzi.

Ontdek onze resorts in de Alpen.

 

LVH Vacances
EEN LOCALE FAMILIezaak IN DE SAVOIE

LVH Vacances is een klein familiebedrijfje opgestart in 2011. De eigenaar en constructeur van de residentie Sun Valley ****, Hotel Vancouver *** in La Plagne Soleil en de residentie Les Chalets de l’Adonis **** in Les Menuires, besloot om zijn eigen bedrijf LVH Vacances te beginnen, gebaseerd in Chambéry (Savoie, France).Hij heeft een ervaren en professioneel managementteam aangesteld met jarenlange ervaring in de horeca en toeristische sector, om de kwaliteit en de hoge kwaliteitsservice te waarborgen.

Nieuws LVH
Nieuwe partner  LVH - ESF LA PLAGNE
LVH en ESF zijn nu partners!
30
augustus