Wij gebruiken cookies om u de beste werking op onze site te garanderen. Indien u deze blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert. Meer info
nl
fr en nl

All-inclusive skivakantie
in la Plagne en les Menuires

Kies een all-inclusive skivakantie in La Plagne of Les Menuires, om het leven makkelijker te maken !
Skipassen zijn beschikbaar aan de receptie, samen met de sleutels voor uw accomodatie.
Ski materiaal is bechikbaar in de ski shop, die zich in de residentie bevindt.
Bekijk onze aanbiedingen om te genieten van een all-inclusive vakantie in la Plagne of Les Menuires voor uw volgende skivakantie in de bergen!

All-inclusive skivakantie in La Plagne

Bij het boeken van uw skivakantie in onze residentie of hotel in La Plagne , kunt u dankzij LVH Vacances genieten van voordelige prijzen op skipassen en skiverhuur. Aarzel niet om te profiteren van onze aanbiedingen op all-inclusive paketten voor uw wintersportvakantie in La Plagne! Voorkeurstarieven zijn enkel geldig bij het boeken van all-inclusive paketten ( boeking en betaling noodzakelijk een week voor aankomst)

Meer informatie

All-inclusive skivakanties in les Menuires

Vereenvoudig het leven door een all inclusive skivakantie te boeken in Les Menuires. Individuele of familie skipassen voor 3 Vallées of St Martin / Les Menuires voor 6 of 7 dagen en skihuur naargelang uw niveau aan voordelige prijzen!


Meer informatie

All-inclusive skivakanties in Saint Véran

Bij het boeken van uw skivakantie in onze hotel in Saint Véran , kunt u dankzij LVH Vacances genieten van voordelige prijzen op skipassen. Aarzel niet om te profiteren van onze aanbiedingen op all-inclusive paketten voor uw wintersportvakantie in Saint Véran! Voorkeurstarieven zijn enkel geldig bij het boeken van all-inclusive paketten ( boeking en betaling noodzakelijk een week voor aankomst) - Boek uw ski-uitrusting rechtstreeks bij de skiwinkel in het hotel.


Meer informatie